X
Tobaksgården 3
8700, Horsens, Denmark
+45 2947 1278
108 Stryiska Street
Lviv, 79004, Ukraine
+38 032 2970597
Tobaksgården 3
8700, Horsens, Denmark
+45 2947 1278
108 Stryiska Street
Lviv, 79004, Ukraine
+38 032 2970597

Новини

Україна підписала Угоду з Королівством Нідерландів про створення двосторонньої Ділової Ради

Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України повідомляє про підписання між Україною та Королівством Нідерландів Угоди про створення двосторонньої Ділової Ради між Торгово-промисловою палатою України та Конфедерацією промисловості і роботодавців Нідерландів під час візиту української делегації на чолі з Президентом України Петром Порошенко до Королівства Нідерланди

Головним завданням Торгово-промислової палати України є створення сприятливих умов для підприємницької діяльності українських компаній, налагодження та зміцнення зв’язків між українськими компаніями та їх зарубіжними партнерами, захист інтересів українських компаній як в Україні так і за її межами.

В Королівстві Нідерландів подібними функціями наділена Конфедерація промисловості та роботодавців Нідерландів, яка представляє спільні інтереси голландського бізнесу загалом, оскільки вважається найбільшим об’єднанням нідерландських компаній, включаючи більш ніж 80 % нідерландських компаній середнього бізнесу та майже всі компанії великого бізнесу. Участь Конфедерації поширюється на питання інфраструктури, оподаткування, охорони навколишнього середовища, соціального забезпечення та інші, тим самим покращуючи інвестиційний клімат Королівства Нідерландів.

Зважаючи на вищезгадане, співпраця Торгово-промислової палати України з Конфедерацією шляхом утворення Ділової Ради стане основою для безпосередньої взаємодії підприємців двох країн, що входитимуть до її складу. Передбачається, що її діяльність буде спрямована на налагодження, підтримання та зміцнення бізнес контактів, усунення можливих бар’єрів для ведення спільної діяльності, зокрема ведення двосторонньої торгівлі, надання практичних послуг підприємцям та забезпечення ефективного зв’язку бізнесу із відповідними державними структурами обох країн.

 «Я впевнений, що підписання Угоди стане вагомим кроком вперед у розвитку двосторонніх відносин в аграрній сфері. Створення двосторонньої ради відкриє нові можливості для співпраці малого та середнього бізнесу, а також посприяє створенню спільних підприємств та обміну бізнесовою інформацією» - зазначив Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

«Нідерланди є для нас одним із найбільших інвесторів і торгових партнерів. Сьогодні в Україні працюють представництва понад 500 голландських компаній і жодна з них не пішла з ринку України не дивлячись на жодні кризи. Ми працюємо на підвищення якості нашої продукції, розширення асортименту експортних товарів, що виходять за рамки нашого традиційного експорту зерна, металів, хімічних речовин і готові робити те, що потрібно, щоб стати хорошим і надійним партнером для європейської бізнес-спільноти. Я переконаний, що наша спільна ділова рада допоможе нам досягти цих високих цілей», - підкреслив президент ТПП України Геннадій Чижиков.

J&L Consulting