X
Tobaksgården 3
8700, Horsens, Denmark
+45 2947 1278
108 Stryiska Street
Lviv, 79004, Ukraine
+38 032 2970597
Tobaksgården 3
8700, Horsens, Denmark
+45 2947 1278
108 Stryiska Street
Lviv, 79004, Ukraine
+38 032 2970597

Новини

Бізнес-пошукова система YOUCONTROL – уся інформація про вашого контрагента в одній пошуковій системі

Нова бізнес-пошукова система дозволяє отримати необхідну інформацію про юридичну особу або фізичну особу-підприємця (далі - ФОП) з декількох офіційних джерел за лічені хвилини. 

Станом на сьогодні, YOUCONTROL підтягує інформацію з десяти державних реєстрів, зокрема з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Державний реєстр платників ПДВ, Державний реєстр платників єдиного податку, Єдиний державний реєстр судових рішень, Єдиний ліцензійний реєстр та інші.  Крім того, з часом планується розширити список джерел інформації та доповнити його даними із ЗМІ, аналітикою, аналізом балансів та іншим.

Пошукова система є легкою та зрозумілою в користуванні та дозволяє здійснювати пошук інформації за трьома критеріями:

Код ЄДРПОУ або ІПН фізичної особи-підприємця або Назва юридичної особи

 Інформація про юридичну особу або фізичну особу-підприємця, яку знаходить система  розбита на розділи:

1)      Досьє, де зібрана уся інформація, яка міститься у ЄДРПОУ та яка є у вільному доступі в пошуковій системі Міністерства Юстиції України https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch 

2)      Інформація про платника податків. Тут особливістю є те, що YOUCONTROL дає змогу перевірити стан розрахунків компанії чи ФОП з бюджетом.

3)      Судова практика юридичної особи

4)      Наявність ліцензій

5)      Офіційні документи, опубліковані в офіційних джерелах (повідомлення про зміну місцезнаходження юридичної особи, оголошення про порушення справи про банкрутство та інші).

YOUCONTROL також пропонує допоміжну функцію з можливістю налаштувати автоматичний моніторинг, за допомогою якого уся нова інформація та усі зміни, пов’язані з юридичною особою або фізичною особою-підприємцем автоматично будуть надсилатись на зазначену при реєстрації поштову скриньку. Уявімо, що компанія з якою ви працюєте змінила свою юридичну адресу. Налаштувавши автоматичний моніторинг, як тільки дані будуть занесені до Державного реєстру, Ви відразу будете повідомлені про зміни.

Залишається розкрити питання оплати за користування новою бізнес-пошуковою системою. YOUCONTROL пропонує безкоштовну реєстрацію, після якої є можливість протестувати пошукову систему протягом 24 годин. Якщо є бажання і надалі користуватись системою, необхідно придбати ліцензію.  Ліцензія на одне робоче місце – 1700 грн/міс. На другу ліцензію знижка 50%. Також YOUCONTROL пропонує пакет «Преміум», вартістю 20 000 грн, який відкриває повний доступ до пошукової системи протягом року.

Якщо переглянути відгуки користувачів нової пошукової системи, у більшості виникає одне питання «Чому я повинен обрати платну пошукову систему, коли цю ж інформацію можна знайти у державних реєстрах, які є у безкоштовному доступі?». Відповідь у YOUCONTROL одна – «значна економія вашого часу». 

Протестувати нову пошукову систему YOUCONTROL можна за посиланням: https://youcontrol.com.ua/ 

J&L Consulting